- ДИГИТАЛНО ИЗДАНИЕ

Бидете во тренд и читајте го нашиот весник на компјутер, мобилен телефон или таблет. По купување на пакет претплата (1, 6, 12 месеци) добивате пристап до сите поставени онлајн изданија.

ПРЕТПЛАТИ СЕ

Изберете една од нашите претплати, регистрирајте се и читајте го онлајн изданието на Слободен Печат. 

НЕДЕЛНА
ПРЕТПЛАТА

- Најново издание
- Архива од весникот
- Читајте 24/7

150 мкд
( 1.5 EUR )

МЕСЕЧНА
ПРЕТПЛАТА

- Најново издание
- Архива од весникот
- Читајте 24/7

390 мкд
( 6 EUR )

ПОЛУГОДИШНА
ПРЕТПЛАТА

- Најново издание
- Архива од весникот
- Читајте 24/7

2.200 мкд
( 36 EUR )

ГОДИШНА
ПРЕТПЛАТА

- Најново издание
- Архива од весникот
- Читајте 24/7

4000 мкд
( 65 EUR )