Безбедности при купување

При процесот на купување на нашиот портал slobodenpecat.online вашите податоци и самиот процес на купување е со имплементација на највисоко на ниво на заштита.
SSL (Secure Socket Layer) се користи за заштита на сите доверливи информации кои се користат преку интернет.
Вашето задоволство за купување од комоцијата на вашиот дом се безбедни со употребата на највисоките стандарди кои ги имаме имплементирано на нашиот портал.